Sunday, March 29, 2009

Cind Nano buseste Lastunul...

Zice o stire pe hotnews: Primul test drive cu cea mai ieftina masina din lume. Jurnalistii britanici: incredibil de buna
Comentez si eu, ca atita stiu sa fac:

(Vineri, 27 martie 2009, 15:22)

ispy [utilizator] asta e masina aia care cind buseste un lastun, apare pe lcd-ul lastunului new hardware found. do you want to install?

Catalin, ma bucur ca te-am facut sa rizi :))



super postare (Vineri, 27 martie 2009, 15:57) catalin [anonim] i-a raspuns lui ispy

cel mai tare comentariu de pana acum :))) ...in alta ordine de idei, daca analizezi nu articolul ci comentariile realizezi cat de ....nepriceputi suntem noi la facut comentarii. ar trebui, cei care isi dau cu presupusul, ca e buna ca e rea, sa tina seama de: -cui i se adreseaza masina respectiva (apropo de cei cu statutul social), - une este produsa o asemenea masina (asta pentru cei care isi dau cu presupusul ref la calitate si nu de alta dar un rulment sau lagar super calitativ pun pariu ca poate costa si de 5 , 10 ori mai ieftin in india decat in europa), dar mai ales tine-ti seama de un lucru: ati condus-o sau nu? daca nu, atunci faci guritza mai mica; daca da, atunci faceti precizarea ca este vorba strict de parerea voastra persoanal...gusturile care nu se.... Iar apropo de modul in care jurnalistii germani stiu sa aprecieze o masina nu cred ca mai trebuie sa spunem multe, mai ales dupa episodul cu Logan, cand s-au cam descalificat ca si datatori cu parerea despre masini; asa cum englezoii o tin sus si tare cu jag si cu aston si cu rover-ul lor asa si nemtii, tot ce nu este deutsch nu este bun. si nu va mai enervati atata dragilor, este doar o masina :)

No comments: